Iron Cross Tour 2014 - Egyéni és csapatversenyek Körmenden

Képgaléria megtekintése2014.06.09. - 00:30 | Waldo

Iron Cross Tour 2014 - Egyéni és csapatversenyek Körmenden

Június 8-án vasárnap Körmenden indult útjára az Iron Cross Tour négyállomásos vasi versenysorozat a torna, a súlyemelés és az atlétika megszállottjainak. A versenyzőknek, akik csapatban és egyéniben mérték össze edzettségüket, állóképességüket, a hirtelen beköszöntött kánikulával is meg kellett küzdeniük.

Körmenden, a piactér aszfaltján már reggel kilenc óra után elkezdődött a regisztráció, majd tíz órakor Bebes István, Körmend város polgármestere nyitotta meg a rendezvényt. 

A feladatok között szerepelt a box jumpra ugrás, húzódzkodás, helyből szakítás és a négyütemű fekvőtámasz is. A versenyzőknek a hatalmas meleggel is meg kellett küzdeniük, hiszen a betonos placcon felállított pályára egyetlen árnyék sem vetődött. A nap folyamán az épp feladatot teljesítők mellett folyamatosan ott állt egy bíró, hiszen - ahogy el is hangzott - ilyenkor ő vigyáz a versenyzőre az edző helyett.

Jó volt látni, ahogy egymást biztatták, segítették a versenyzők. A rendezvény alatt lehetőségük volt átmasszíroztatni magukat, és rendelkezésre állt egészségügyi sátor is. 


Egyéni verseny eredmények: 

Női:
1. Schuster Enikő
2. Sarkadi Judit
3. Horváth Nikoletta

Férfi:
1. Kiss Csaba
2. Lócsi István
3. Csuka Ákos

Csapatverseny:

1. Galaxy
2. Delta kommandó
3. ISG-Westdentart Team

A körmendi állomás után Szombathelyen, Bükön és Sárváron folytatódik a versenysorozat. Minden résztvevőnek és a szervezőknek gratulálunk.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás