Operettgála - Az Orfeum Vándorszínpad operett műsora a büki Átriumban (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2014.06.22. - 02:15 | Büki László 'Harlequin', Kóbor Károly

Operettgála - Az Orfeum Vándorszínpad operett műsora a büki Átriumban (fotóriport)

Június 21-én este az Orfeum Vándorszínpad látogatott el a Büki Művelődési Központ Átrium színpadára, ahol teltház fogadta az előadókat. Az Oszvald Marikával fémjelzett operett-társulat közel három órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt. Közreműködött: Oszvald Marika, a Budapesti Operettszínház szubrettje, Kalocsai Zsuzsa, a Budapesti Operettszínház primadonnája, Jurina Beáta, az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, Bálint Csaba tenor énekes, előadóművész, az Orfeum Vándorszínpad alapítója, valamint az Orfeum Vándorszínpad táncosai.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

iramszarvas 2014.06.23. - 15:19
Az operett az a nősoviniszta műfaj, amiben a férfi egy kicsapongó részeg disznó, akit az előadás jelentős részében a földön kúszatnak, szopatnak, a nő vagy rajta térdel, vagy rálép, vagy az égbe emelik, de egyértelműen fölé kerül. Bónuszként el kell szenvedni Oszvald Marika nem túl esztétikus virgácsait cigánykerekezés közben, de a férfi tűrjön, erről szól a történet. A barom-méter meg esőre áll. Kinek tetszik ez a buta, zeneileg a mai popzene Justin Bieber-i szintjét célzó kosztümös hülyeség?
az 2014.06.23. - 20:12
Kedves Iram***vas kábé 230 embernek akik ott voltak és jólérezték magukat. Nem kéne más izlését fikázni.
Apollo48 2014.06.23. - 21:59
T. Szarvas, valamit nem értek. Ha ennyire utálod az operettet, miért voltál ott az előadáson, miért dúdoltad az ismert dallamokat, miért tapsoltál önfeledten, mi az oka, hogy vetted a bátorságot, hogy megbántsad azokat, akik életében az operett sokat hallott, szeretett műfaj volt, s maradt. Az " iram***vas" fedőnév alatt nem Puzsér Róbert a valódi neved, mert az általad leírtak erősen hajaznak az alábbi cikkre. http://zsuritag.blog.hu/2012/04/05/ordogtol_valo_mufajok_az_operett_es_a_magyar_nota?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
iramszarvas 2014.06.25. - 21:22
Nem az izléssel van bajom, hanem a műfajjal a maga bárgyú szövegeivel, dalaival. Apollo hülyeség amit írsz, az összeesküvéselméletedet maga Puzsér is megirigyelhetné. Hogy az általam leírtak mire hajaznak, nem érdekel.