VII. Ismerős Arcok Tábor a csepregi Ottó kempingben

2014.07.08. - 20:00 | Delacasse Kriszta - Fotók: vaskarika.hu

VII. Ismerős Arcok Tábor a csepregi Ottó kempingben

Helyszín: Csepreg, Ottó kemping

Dátum: 2014.07.10 - 12.

A hetes népmesei szám, különleges, misztikus – már csak ezért is érdemes izgalommal gondolni a két nap múlva kezdődő eseményre.

Persze az Ismerős Arcok rajongóknak, különösen a régi táborlakóknak nem kell ezt nagyon ajánlgatni, vagy külön reklámozni: már tavaly óta számolják visszafelé a napokat, és azon sem csodálkozhatnánk, ha az első fecskék már fészket raktak volna az Ottó kempingben. Noha a hivatalos kezdés július 10-én (csütörtökön) este lesz csak, a csepregi Trianon Emlékhely fenntartója, Taródi Tamás már szerdára ígér programokat a régi és „igazi táborlakóknak" - akik nyilván már napokkal a kezdés előtt ott sátraznak szokott helyeiken. Tó-túra és közös főzés, csalogató programok a már összerázódott társaságnak, de mindenki más is talál kedvére valót a július 10-12 közötti eseménysorozatban.

Hét esztendő már komoly hagyománynak számít, még akkor is, ha idén nem minden pont úgy lesz, mint egy-két évvel korábban. (Pláne, hogy meglepetéseket is ígérnek a szervezők!)

Újdonságként idén első alkalommal rendezik meg például a csepregi kézműves és kistermelői vásárt a tábor mellett, amely minden bizonnyal számos látogatót vonz majd, hiszen a táborozók nagy része nemcsak zeneileg elkötelezett a „hazai minőségi produktum" iránt. A helyi és hazai termelők így egészen biztos, hogy értő közönség elé tárhatják portékáikat.

Természetesen a tábor fő attrakciói idén is a koncertek lesznek. A tábornyitó közösségi esten a megszokott „házi" kedvencek (Gyurácz Tamás, Szöcskeapu) mellett nem kétlem, hogy szóhoz jut (hangszert ragad) majd pár meglepetés-, vagy nem-is- annyira-meglepetés- vendég, és a népes közönség is kieresztheti a hangját.

Pénteken a Mokka, aztán az LGT emlékzenekar szórakoztatja a nagyérdeműt, az estre a koronát pedig a szokásokhoz híven az Ot-tó Band teszi majd fel. Sokaknak hiányozni fog a Katapult zenekar produkciója, de Molnár Laci (Charles) és Püski betyár bandájával idén sajnos hiba csúszott az időpont-egyeztetésbe, így kimaradtak a programból. Ettől függetlenül a „Katapult falu" és lakói idén is megtalálhatóak lesznek a táborban, a szokásos technikai felszereltséggel és hangulatkeltő eszközökkel (az ütvefúrótól a léggitárig) állnak a kempingezők szolgálatára.

A második nap délutánján-estéjén a nicki Fergeteg néptáncegyüttes produkcióját láthatjuk-hallhatjuk, aztán nem mindennapi csemegének ígérkezik Ferenczi Gyuri és a Rackajam. Őket követően már csak a szokásos Ismerős Arcok koncert marad hátra, bár az sem kétséges, hogy az ide érkezők számára ez fogja a tábor tetőpontját jelenteni. A látatlanban is remeknek mondható est végén levezetésül a Vas megyei Timi és a Hot Stuff nevű rockzenekar fellépése szolgál majd a tábor résztvevői számára.


Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Vancsó Magdolna 2014.06.28. - 08:49
Lehetne egy kis köszöntő azoknak,akik mindegyik táborban ott voltak,és most is ott lesznek.
Mert ők igazán hűséges táborozók és rajongók. :)
Csepregi Károly 2015.06.03. - 23:39
Éljenek azok, akik eddig minden táborban ott voltak!!! :-)
... no meg azok is, - akik hozzánk hasonlóan - legalább harmadik éve tervezik, hogy végre eljutnak! :-) Nem is értem, eddig, hogy nem sikerült?! Nekem, Csepregre???!!! :-) :-D