Legyen rózsás kedvetek! - IX. Nasreen Hastánc Gála Egerváron

2014.07.16. - 00:20 | Büki László 'Harlequin'

Legyen rózsás kedvetek! - IX. Nasreen Hastánc Gála Egerváron

Helyszín: Egervár, Várkastély

Dátum: 2014.07.19.

A megújult egervári várkastély udvarán rendezik július 19-én a kilencedik Nasreen Hastánc Gálát. A gála előtt pár nappal kicsit nosztalgiázunk és visszatekintünk az előző évek legszebb pillanataira! Akik már feledték az évekkel ezelőtti fotókat, azok számára biztosan izgalmas és élményteli lesz újra felidézni a színes és vibráló keleti estek hangulatát, rácsodálkozni egy-egy jól elkapott pillanatra, s nyugtázni: a képek nem az idő múlását mutatják meg, hanem a tánc és a szépség örökkévalóságát!

Áttekintő az előző évek gáláiról - rengeteg fotóval!

Csípőringatók - Nasreen Hastánc Gála 2013 (fotóriport)

2013.07.14. - 19:30 | Büki László 'Harlequin'

Csípőringatók - Nasreen Hastánc Gála 2013 (fotóriport)

Július 13-án, szombaton, 18 órakor a zalaegerszegi Ady moziban került sor a Nasreen Hastánc Stúdió táncosainak évzáró táncestjére. A stúdió táncosai mellett felléptek vendégművészek is: az EGO Színpad Kiskutasról, Johnson & Nicole Magic Illusion egy káprázatos illúzióshow-val, mely először volt látható Zalaegerszegen, valamint a Mira Orient Art Szombathelyről, akik szépséges orientális táncukkal színesítették a gálaestet.

 

„Virágok Tánca" - VI. Nasreen Hastánc Gála Zalaegerszegen

2011.07.18. - 09:00 | Bangó Mária 'Mira' - Fotók: Büki László 'Harlequin'

„Virágok Tánca

Virágsiker, fény, csillogás! Ez alkalommal nem a mozivásznon, hanem a BGF Zalaegerszegi Gazdálkodási Karának előadótermében július 16-án megrendezett Nasreen Hastánc Gálán. Ahogy a nyári hőség, úgy a rendhagyó helyszín sem hervasztotta a keleti tánckultúra iránti hatalmas érdeklődést, bizonyítva a műfaj töretlen népszerűségét.

 

 

Török felgyújtotta, hastáncos tüzeli - V. Nasreen Hastáncgála a Várkastélyban

2010.07.04. - 20:30 | Bangó Mira - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Török felgyújtotta, hastáncos tüzeli - V. Nasreen Hastáncgála a Várkastélyban

Július 3-án már ötödik alkalommal és kirobbanó sikerrel tartotta évzáró gálaestjét a Nasreen Hastánc Stúdió. A keleti táncművészetnek hódoló tanítványok szombat esti ostromának még a négy sarokbástyás Egervári Várkastély sem tudott ellenállni. A hastánciskola növendékei igéző mozdulataikkal könnyedén foglalták el a várkastély nyári színpadát. Hastánc szenvedélyük lángjai hamar magasra csaptak, de a történések nem szomorúsággal íródnak majd a várkastély krónikájába, mint ahogy az történt az 1664-es török gyújtogatás idején.


IV. Nasreen Hastánc Gála (fotóriport)

2009.07.08. - 11:00 | Büki László 'Harlequin'

IV. Nasreen Hastánc Gála (fotóriport)

A táncok közül a hastánc az, amiben a nők leginkább megélhetik nőiességüket. A férfiak pedig férfiasságukat - tesszük hozzá a IV. Nasreen Hastánc Gálán látottak ismeretében. Július 4-én az egervári Várkastély nyári színpada adott otthont a gálának, ahol a szemnek kellemes színpadi "áldás" mellett az égiek áldásából is kijutott a táncosoknak és a közönségnek.

 



Új hozzászólás