A Karnevál, és ami mögötte van – Karneváli Kedd a Café Freiben (júl. 29.-aug. 12.)

2014.07.26. - 13:00 | vaskarika.hu

A Karnevál, és ami mögötte van – Karneváli Kedd a Café Freiben (júl. 29.-aug. 12.)

Helyszín: Cafe Frei

Dátum: 2014.07.29 - 08.12.

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a Savaria Történelmi Karnevál. Ezen alkalomból az elmúlt 15 évre adnak visszatekintést a Cafe Freiben keddenként, 3 alkalommal megrendezésre kerülő „Jön a Karnevál, és ami mögötte van!" - Karneváli Kedd programjai. A rendezvényen a szervezőkkel nosztalgiázhatunk anekdotákkal, képes összefoglalókkal és színes sztorikkal. Az előzetesen beküldött karneváli életképekből a legbeszédesebbeket a helyszínen be is mutatják.

Ma már nem is gondolnánk, de nem mindig volt 20-nál több helyszíne, és 200-nál is több programja a Savaria Történelmi Karneválnak... Ki gondolná, hogy 1999-ben még a szervezők számára is kérdéses volt, hogy egyszeri, vagy hagyományteremtő rendezvény lesz ez?! A XV. Savaria Történelmi Karnevál alkalmat ad arra, hogy egy kicsit megálljunk, és visszanézzünk az elmúlt 15 évre.

Anekdoták, képes összefoglalók, színes sztorik a szervezőktől első kézből! Jön a „Karnevál, és ami mögötte van!" Karneváli Kedd július 29-én, augusztus 5-én, és augusztus 12-én a Café Freiben!

A szervezők szeretettel várják a Savaria Történelmi Karneválon készült életképeket, melyek közül a legbeszédesebbek a helyszínen bemutatásra is kerülnek. A fotókat a kavekaland@kavekaland.hu címre várják!

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes asztalfoglalás szükséges - a sajtó képviselői számára is - a Café Frei e-mail címén (kavezo@kavekaland.hu) !

Új hozzászólás