Kelet Varázsa Nyugaton Hastáncfesztivál Kőszegen (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2014.08.17. - 02:15 | Büki László 'Harlequin'

Kelet Varázsa Nyugaton Hastáncfesztivál Kőszegen (fotóriport)

Az Ostromnapok rendezvénysorozat részeként a kőszegi Jurisics-várban rendezték meg a hagyományos Kelet Varázsa Nyugaton Hastáncfesztivált. Az orientális táncgálán fellépett Kecskeméti Anett (Kahena), Aster és a Kőszegi Orientális Táncklub, Shamila és ISIS Gyöngyei (Szombathely), Lenkefi Zita és tanítványai (Budapest), valamint Erika és táncosai (Körmend).

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Leila 2014.08.17. - 14:15
és a többi kép??? mert ez kb az első 6-7 számból vannak a 25ből !!!!?????
BLH 2014.08.17. - 15:42
Köszönöm az elismerést, kedves "Leila"... Igen, ott voltam, elutaztam saját költségemen, vittem a rendezvény hírét... igen, ingyen. :D Szívesen máskor is, az ilyen olvasói mentalitásért érdemes! :D (Amúgy ha megfizetik, szívesen ott maradok végig, mert akkor tudom, hogy miért maradok. Így viszont, hogy örömmel mentem (és addig, amíg ráértem...), én döntöm el, meddig tart az addig. S mivel minden fellépőről vannak fotók, úgy gondolom, senki sem panaszkodhat, hogy kimaradt. Csak azok teszik ezt, akik eredendően a negatívot látják, s akik miatt permanensen elmarad már a megyei média az ilyen eseményekről... Megköszönni mindig nehezebb - és intellektus kérdése! -, mint kritizálni. S ha már a számoknál tartunk: az első előadásra értem oda, és a 10. -ig maradtam. A műsorterv szerint, de ez a képekből szépen ki is következtethető. De Ön biztosan készített a fesztiválról "többi képet" is, szívesen megnézném, miről "maradtam le"! :D
bulifa 2014.08.17. - 21:41
Ha ilyen jól tudod, hány szám volt az este, akkor biztosan fellépő voltál. Örülj annak, amit kapsz. Sehol nem maradnak a fotósok egy 2-3 órás programon végig, és nem készítenek több ezer képet róla. Egyrészt, mert nem fizetik meg érte őket (ha jól értettem, itt is önszántából ment ki a fotós), másrészt nem kis munka van még utána a képekkel. A mai okostelefonos korszak persze leredukálta a fotóminőség és a jó fotó fogalmát, de attól még, aki ad magára, az órákat fordít még a fotók kidolgozására. Nem mindegy, hogy hány fotóból mennyi időt tölt még utána ezzel. Ahogy a médiumok fotósait ismerem, ráadásul egy este nem is egy programon vannak, hanem 2-3, sőt olykor több esemény is befigyel nekik. Tehát nemcsak ez az esemény van. Amíg ezt nem tudod, addig ne ítélkezz. Pontosabban örülj annak, hogy van még fotós, aki érdemesnek tart megörökíteni és közzétenni egy ilyen eseményt. Egy print elintézte volna 2 fotóval. Ott nem reklamálsz?
Shamila 2014.08.18. - 07:43
Sziasztok! Először is nagyon szépen köszönöm a vaskarika szerkesztőjének, hogy eljött, és nagyon köszönjük a szép fotókat is - van pár kedvenc! :) Itt most kénytelen vagyok a vaskarikát védeni, általában ha eljönnek egy médiától, akkor egy rendezvény elején szoktak csak ott lenni és mennek tovább más rendezvényre.... Kedves Leila ne aggódj, lesznek még képek, többen fotóztak. A vaskarikának pedig még egyszer köszönöm, hogy ott volt, és köszönjük a megjelenést!
BLH 2014.08.18. - 10:11
Köszi Shamila, de nem kell "védeni" minket, pláne nem "kénytelenül", hiszen az égvilágon nem követtünk el semmit. :DDD Illetve elkövettünk, de arról meg remélem, hogy tetszik... Ami nem tetszik, elmondjuk, és részünkről ennyi. Aztán a következőre ezek ismeretében vagy elmegyünk (pár kép erejéig :) ), vagy nem.
Valóban többen fotóztak: pl. a párod, vagy felkért ismerős(ök)... ők érthető, hogy tovább vagy végig maradtak. Sem határidő, sem más esemény nem hajtotta őket. Összehasonlíthatatlan a médiajelenlét a családi-baráti fotózással. A média naponta több eseményt visz, határidőkkel "küzd", és jó esetben törekszik a minőségre - minderre szűkös határidőkön belül. A hozzátartozó/barát fotósnak ideje, mint a tenger... :) Rajtam kívül nagyon nem láttam médium fotóst, egy kőszegi, idősebb úr kivételével, aki minden kőszegi eseményen jelen szokott lenni. További minden jót!