Miért dobták le a textilt a színházas lányok? (fotósorozattal)

2014.09.02. - 01:00 | vaskarika.hu

Miért dobták le a textilt a színházas lányok? (fotósorozattal)

LIKE-verseny kedvéért vetkőztek a Weöres Sándor Színház színésznői. A társulat idén különleges bérletkampánnyal rukkol elő: a csapatok - szám szerint 8 - külön-külön népszerűsítik az általuk képviselt produkciót, azaz ringbe szállnak a színház előadásai! Az egyébként Broadway-musical Sweet Charity csapatának hölgyei pikáns fotókkal küzdenek a lájkokért, és médiumunkat is megnyerték egy címlapi hype-ra! Nos, T. Hölgyeim és Uraim, megérnek egy szavazatot?

A LIKE versenyben támogatni kell a Sweet Charity c. előadást, amit természetesen nem kérnek ingyen. Ígérik, minden likeoló jól fog szórakozni, a segítségükre siető kőszegi Biego - a legjobb kőszegi kebab előállítója - közbenjárásukkal talán bekerül egy híres női magazin hasábjaira, a felajánlott ruhadarabokat jótékonysági szervezethez juttatják el, a négylábúakkal sem fukarkodnak majd, minden nap megesznek egy almát és bizonyosan sok, eddig ismeretlen információt közölnek Sweet Charityről, aki sokkal több annál, mint aminek látszik... 

A Sweet Charity (Nagy Cili) egy lány története, aki semmi mást nem akart, mint hogy szeressék. Ehhez képest köt ki a Central Park tavában, egy híres filmsztár szekrényében, egy elakadt liftben egy pánikbeteggel, fa tetején egy ejtőernyővel, meg még ki tudja, hány helyen? Hogy pontosan mit akar és hová tart, ő sem nagyon tudja, ha pedig nincs válasza a kérdésekre, csak annyit mond: szelaví. Istenien énekel és táncol, jobbnál jobb dalokat, és elképesztő alakok veszik körül. És tényleg nagyon lehet őt szeretni. 

Figyelem!! Az alábbi fotók erre a linkre vezetik a kezet!! A "nagyonszeretéshez" ezt a facebook oldalt kell lájkolni!

A szombati bérletkampány beharangozója:

A Weöres Sándor Színház nyilvános évadnyitója a főréren (szept. 6.)

2014.09.02. - 00:30 | vaskarika.hu - Fotók: Dart

A Weöres Sándor Színház nyilvános évadnyitója a főréren (szept. 6.)

Helyszín: Szombathely, Fő tér

Dátum: 2014.09.06.

A Weöres Sándor Színház társulata és összes munkatársa szeretettel várja Szombathely lakosságát szeptember 6-án 10 órától 13 óráig a Fő térre, nyilvános évadnyitójára. Mini színházi előadással, divatbemutatóval, játékos vetélkedéssel, nyereményjátékkal és egyéb meglepetéssel készülnek a színház munkatársai.

Új hozzászólás