Üdv a pokolban – Halor-koncert a sárvári AZK-ban

Képgaléria megtekintése2009.05.17. - 22:00 | Makrai Tamás

Üdv a pokolban – Halor-koncert a sárvári AZK-ban

Május 15-én este ismét a rockzene kedvelői vehették birtokukba a sárvári vár pinceklubját. Először a csornai Decaying Incest, majd a sárvári Atakám lépett a világot jelentő deszkákra. Az est fénypontjaként a szombathelyi Halor okozott kisebb hajszálrepedést ’Welcome to Hell’ albumának bemutatójával a pinceklub műemlék-falán.

A csornai fiatalokból álló Decaying Incest az Érzés vagy Kényszer című hangzóanyagát mutatta be a sárvári közönségnek. A 2006-ban alapított zenekar dallamos trash-metallal kongatta meg a rockzene szimbolikus harangját. A hívószóra kis létszámú, de annál jobb hangulatban lévő rockerek szimpátia-csápolása mellett nyomták le a koncertet. Az őket követő helyi zenekar, az Atakám, már a rockzene gyökereihez, Black Sabbath-hoz, AC/DC-hez és Deep Purple-höz nyúlt vissza. A rock-himnuszok közül felhangzott a „Highway To Hell" és a „Paranoid" is, amikre szinte egy emberként ugrált a Pinceklub.

Halor-koncert az AZK-ban

Végül a metal-est húzócsapata, a nemzetközi babérokra törő szombathelyi Halor épített zenei „vasfüggönyt" a színpad és a közönség közé. Szó szerint „face to face" élményben lehetett részük azoknak, akik éjfél körül még a metalzene karcos levegőjét szívták a klubban. Az ikergitáros felállású, heavy-metalt nyomó banda üdvözölt mindenkit a pokolban - ugyanis 2006-os albumuk, a Welcome To Hell dalaitól önként vonult minden agysejt a fortyogó zenei üstbe.

A Láthatatlan Sárvár lelkes szervezői, segítői és támogatói ismét egy színvonalas zenei rendezvénnyel váltak láthatóvá.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás