Szabadtéri kondiparkot avattak Bükön

Képgaléria megtekintése2014.10.13. - 01:00 | Büki László 'Harlequin'

Szabadtéri kondiparkot avattak Bükön

Civil kezdeményezésre, az önkormányzat és egy helyi cég támogatásával készült el az a szabadtéri kondipark, melyet október 11-én Bükön, a lakótelepi játszótér melletti területen avattak fel. Beszédet mondott Németh Sándor polgármester és Kai Herzke, a Nestle Hungaria Kft. büki állateledel gyár igazgatója. A kondiparkot a Calisthenics West Hungary, a Bartendaz Hungary, az Aljasok és a Savaria Calisthenics Workout csoportok bemutatója "avatta fel".

Október 11-én, szombaton délelőtt szikrázó napsütésben vették birtokba a lakótelepi játszótér melletti kondiparkot a legkisebbek. Már az átadó előtt aktívan tesztelték a sporteszközöket, hogy aztán szemkikerekedve figyeljék egy fél órával később, mi mindent lehet ezen az izmot és kondíciót fejlesztő "játszótéren" csinálni. A korai időpont ellenére a város lakói is szép számmal megjelentek az avatón, melyen Pálffy Tamás, a TDM munkatársa mondott köszöntőt, majd Németh Sándor polgármester ismertette a fejlesztés hiányt pótló fontosságát.

Beszédében kiemelte, hogy a többi ideépült szabadtéri létesítménytől abban különbözik a kondipark , hogy helyi emberek ötlete volt, amit az önkormányzat felkarolt. Eső Krisztián vázolta fel a létesítmény fontosságát, az elképzelés mellé pedig becsatlakozott az önkormányzat és a Nestlé Hungária Kft. Ezáltal a civilek, az önkormányzat és a vállalkozók együttműködésével valósult meg a park, ami remélhetően nagyon jól kiegészíti a gyermekjátszóteret, és a zöldterületet minden korosztály számára vonzóvá teszi. Németh Sándor hangsúlyozta, hogy a kondipark tökéletesen beleillik a település profiljába, turisztikai képébe.

A polgármesteri köszöntő után Kai Herzke, a Nestlé Hungária büki gyárának igazgatója mondott beszédet, melyben kiemelte, hogy a gyárnak nagyon fontos a helyi lakossággal való együttműködés. Ennek érdekékben a cég számos helyi projektet támogat, aminek középpontjában a család és az egészség áll. Ez összecseng a Nestlé mottójával is: "Good food, good life", azaz jó étel, szebb élet. Az igazgató beszédében hangsúlyozta, hogy sport jelenléte kiemelt szerepet játszik a cég életében, így örömmel töltötte el, hogy a lakosok aktív kikapcsolódását támogató helyi kezdeményezést anyagi szerepvállalással tudta segíteni a Nestlé. 

A hivatalos átadót követően saját testsúlyos bemutatókkal avatták fel a kondiparkot, melyről itt írtunk:

Calisthenics bemutatókkal avatták fel a szabadtéri kondiparkot Bükön

2014.10.11. - 15:00 | Büki László 'Harlequin'

Calisthenics bemutatókkal avatták fel a szabadtéri kondiparkot Bükön

Október 11-én délelőtt szabadtéri kondiparkot adtak át Bükön, a lakótelepi játszótér melletti területen, amit a Calisthenics West Hungary, a Bartendaz Hungary, az Aljasok és a Savaria Calisthenics Workout csoportok saját testsúlyos bemutatója "avatott fel".

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás