Videó: Savaria Szálló flashmob

2014.10.21. - 13:45 | Büki László 'Harlequin' - Videó: Boros Ferenc

Videó: Savaria Szálló flashmob

A száz éves Savaria Szálló 2005 óta alussza Csipkerózsika-álmát. Október 3-án azonban lelkes lokálpatriótáknak köszönhetően egy röpke órácskára ismét élet költözött a hotel teraszára.

HIRDETÉS

Ahogy október 4-én beszámoltunk róla, a Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Vasi Múzeumbarát Egylet villámcsődülettel emlékezett és emlékeztetett a hajdan patinás szálló teraszán zajló pezsgésre és újságokba feledkező ejtőzésre. Igazi szállótörténeti relikviák kerültek elő: többek közt eredeti árlapról lehetett "rendelni" és Hotel Savariás csészében szolgálták fel a kávét, valamint a kor slágerei hasították a levegőt. Így korántsem meglepő, ha az arra járóknak eme "főúri pásszió" korhű lenyomata köszönt vissza.

Aki lemaradt róla, most Boros Ferenc kameráján keresztül kaphat korhű ízelítőt a félórás "villámcsődületről".

 

Az eseményről itt írtunk:

Fizetek főúr! - Újra megnyílt a Savaria Szálló terasza

2014.10.04. - 01:30 | Büki László 'Harlequin' - Képgaléria megtekintése

Fizetek főúr! - Újra megnyílt a Savaria Szálló terasza

A száz éves Savaria Szálló 2005 óta alussza Csipkerózsika-álmát. Október 3-án azonban lelkes lokálpatriótáknak köszönhetően egy röpke órácskára ismét élet költözött a hotel teraszára. A Berzsenyi Dániel Könyvtár és a Vasi Múzeumbarát Egylet villámcsődülettel emlékezett és emlékeztetett a hajdan patinás szálló teraszán zajló pezsgésre és újságokba feledkező ejtőzésre. Igazi szállótörténeti relikviák kerültek elő: többek közt eredeti árlapról lehetett "rendelni" és Hotel Savariás csészében szolgálták fel a kávét, valamint a kor slágerei hasították a levegőt. Így korántsem meglepő, ha az arra járóknak eme "főúri pásszió" korhű lenyomata köszönt vissza.

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Bartal Eszter 2014.10.22. - 14:04
Szomorú ennek a szállónak a sorsa. Jó az a hasonlat a videó alatt, hogy olyan, mintha Szombathely szívét kitépték volna.