Gólyaavató mazsibuli a Premontreiben

Képgaléria megtekintése2014.11.06. - 00:40 | Varga Mária - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Gólyaavató mazsibuli a Premontreiben

Mint minden évben, így idén is sor került a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium mazsibulijára, melyet a tavalyi évben győztes 10. B osztály és osztályfőnöke, Varga Mária tanárnő szervezett meg.

HIRDETÉS

Rácz Patrícia és Németh Márk műsorvezetők irányítása mellett vidám hangulatban zajlott a kilencedikes diákok avatója. A programot Kolman Krisztán tanítványainak akrobatikus rock and roll bemutatója nyitotta meg. Ezt követően mutatkoztak be a kilencedikes osztályok: osztályzászlóval, osztályhimnusszal és vidám, színes műsorokkal igyekeztek elnyerni a négytagú zsűri - Véghné Busics Hilda igazgatónő, Gájer Zsuzsanna tanárnő, Heiter Róbert Gottfried atya és Borbás Domonkos 10. B osztályos tanuló - tetszését.

Az igazi megmérettetés ezután vette kezdetét, melynek során a diákok bebizonyíthatták, mennyire ügyesen énekelnek, táncolnak, oldanak meg kreatív vagy éppen kicsit mókás, vicces feladatokat. A vetélkedő után megtörtént a mazsolák hagyományos, esküvel egybekötött avatása. Az este legizgalmasabb része természetesen az eredményhirdetés volt: első helyezést ért el a 9. A osztály, második lett a 9. C, akitől csak néhány ponttal maradt le a 9. Ny osztály. A sort a 9. B zárta, de nekik sem kellett szégyenkezniük, mert szoros volt az osztályok közötti verseny. A program egy vidám bulival zárult, melyhez a zenét az iskola két diákja, Füzi Andor és Németh Noel szolgáltatta.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás