Megjelent a Voler Mouche második nagylemeze, a Reserved

2014.11.10. - 13:15 | vaskarika.hu - Fotó: Zergi Bori (nőzékép)

Megjelent a Voler Mouche második nagylemeze, a Reserved

Az albumon 12 dal kapott helyet, köztük a nagysikerű Still Life, melynek videoklipje 2014. májusában debütált és hamar meghódította a közönséget.

A Reserved - követve a nemzetközi és hazai lemezmegjelentetési trendeket - elektronikus formában november 10-én 12.42 perctől már elérhető a zenekar hivatalos weboldalán, a volermouche.com oldalon. A lemez HÁROM HÉTIG tölthető le INGYEN, utána a digitális zenei áruházak oldalán lehet beszerezni.

Voler Mouche: Reserved (2014)

Előadók: Kiss Flóra, Miski Ádám, Scheer Milán, Szarvas Péter 

 

A Voler Mouche bizonyos értelmezések szerint földi, más megközelítésben földönkívüli zenét játszó magyar zenekar. Elsőre talán nehezen befogadható, de dallamaival leszögezi a hallgatót, új utakat nyit, gondolatokat ébreszt, határokat feszeget. Kompozíciói impressziókra épülő zenei élményt adnak. Képessé tesz eggyé válni a zenével. Eljuttat más dimenziókba.

A Voler Mouche francia eredetű szóösszetétel, jelentését tekintve "szállni légy", nyelvtanilag helytelen, mint ahogy műfajában sem kategorizálható, udvariasan kísérletező, elektroakusztikus kortárs zene.

Új hozzászólás