Party time! - NYME-SEK Gólyabál 2014

Képgaléria megtekintése2014.11.25. - 09:30 | Déri Norbert

Party time! - NYME-SEK Gólyabál 2014

Túl vagy már a pénteki Gólyabál okozta sokkon? Kipihented, végignézted a fotókat és a fejedet fogtad, hogy "ezt nem hiszem el, ez is én voltam"? Mi most egy gigagalériával felélesztjük ezt az érzést, bár sem fejfájást, sem sokkot nem akarunk vele okozni. Aki mégis érzékeli magán a fenti tüneteket, kérjük kommenteljen, online szakértőnk "helyi érzéstelenítésben" részesíti.

HIRDETÉS

Idén is megrendezésre került az évről évre nagy sikernek örvendő NYME-SEK Gólyabál. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a több száz hallgató részvétele és érdeklődése a programra.

20 órakor állófogadással kezdődött az esemény, ahol több vezetőségi tag, tanár, oktató és közösségi ügyekért dolgozó hallgató vehetett részt. Nyitóbeszédet mondott Horváthné dr. Molnár Katalin, az egyetem elnök-rektorhelyettese. A Hallgatói Önkormányzat Kiemelkedő Közösségi Munkájáért Emlékplakettben részesítette Angyal Adrienn, matematika szakos hallgatót. Eközben az emeleten a hallgatókat Lorán Barnabás (Trabarna) szórakoztatta.

22 órától kezdetét vette a nyitótánc, az első évesek eskütétele, tombolasorsolás, valamint a Bálkirálynő és Bálkirály választás eredményhirdetése. Idén Veres Alexandra és Földvárszki Dávid fejére került a korona.
A jó hangulatról a Fáraó együttes, Dj Szatmári és Jucus valamint Dj Roland gondoskodott.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás