Az Erő ébredése - Itt a Star Wars VII. első előzetese

2014.11.29. - 20:55 | vaskarika.hu / MTI - Fotó: austria.info

Az Erő ébredése - Itt a Star Wars VII. első előzetese

A The Force Awakens iTunes-on elérhetővé tett, egyperces bevezetőjében bemutatták a főszereplőket, és látható volt a Millennium Falcon is. Az Erő ébredése 2015 decemberében, pontosan tíz évvel a legutóbbi film után kerül a mozikba.

Bemutatták a Csillagok háborúja saga legújabb része, a rajongók által régen várt Star Wars: The Force Awakens (Az Erő ébredése) című epizód első trailerét pénteken. Az iTunes-on elérhetővé tett alig egyperces bevezetőben John Williams zeneszerző híres zenéjére bemutatták az egyes főszereplőket, és rövid ideig látható volt a Millennium Falcon, Han Solo űrhajója is. Az epizód történetét még mindig titokban tartják a készítők, a rövidfilm sem rántja le róla a leplet. A trailert az eredeti tervek szerint csak bizonyos kiválasztott amerikai mozikban mutatták volna be.



A Csillagok háborúja saga hetedik része 2015 decemberében, pontosan tíz évvel a legutóbbi film után kerül a mozikba, és harminc évvel a Star Wars harmadik része, az 1983-ban készült A jedi visszatér című epizód után játszódik. A brit Pinewood filmstúdióban forgatott új epizódban a széria korábbi jól ismert szereplői, Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill mellett a főbb szerepekben Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong'o és Max von Sydow láthatóak J.J. Abrams rendezésében.

A The Force Awakens a készülő újabb Star Wars-trilógia első darabja. A korábbi két trilógiát még a sorozat atyjának, George Lucasnak a cége, a LucasFilm készítette. A Disney 2012-ben vásárolta fel a produkciós vállalatot több mint négymilliárd dollárért, és nyomban bejelentette, hogy újabb trilógiát tervez.

Kapcsolódó írásunk:

Megszületett az új Star Wars-film címe

2014.11.08. - 11:55 | vaskarika.hu / MTI - Fotó: starwars7news.com

Megszületett az új Star Wars-film címe

Befejeződött a Star Wars VII. részének forgatása. A produkció a Star Wars: The Force Awakens (Az Erő ébredése) címmel kerül majd a mozikba - közölte a Walt Disney stúdió.

Új hozzászólás