Karácsonyi ajándékokat adott át az önkormányzat (fotósorozattal)

2014.12.19. - 19:00 | vaskarika.hu - Fotók: Benkő Sándor

Karácsonyi ajándékokat adott át az önkormányzat (fotósorozattal)

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a korábbi évek hagyományai szerint idén is karácsonyi ajándékokat vásárolt a város szociális intézményei számára. Az ajándékokat ma délelőtt dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere, Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke, valamint Kántás Zoltán és Kecskés László önkormányzati képviselők adták át az intézmények vezetőinek.

Az Egyesített Bölcsődei Intézmény és Családi Napközi valamint a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat 1.5-1,5 millió forint, a Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit kft. és a Savaria REHAB - TEAM Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit kft. 414-414 ezer forint, míg a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Gyermekosztálya 500 ezer forint értékű karácsonyi ajándékot vásárolhatott.


A 16 intézmény összesen 4,3 millió forintot költött el a karácsonyi ajándékok megvásárlására. Az ajándékok között volt társasjáték, szárítógép, kanapé, porszívó, hangszer, fagyasztóláda, számítógép monitorral, sakk, társasjáték kávéfőző, mosógép, míg a kórház gyermekosztálya gyermeksebészeti beavatkozáshoz használatos laporoszkópiás műszert vásárolt.

Új hozzászólás