Az Ismerős Arcok koncertezett a szentgotthárdi református templomban

Képgaléria megtekintése2014.12.23. - 22:00 | Szakonyi Zoltán

Az Ismerős Arcok koncertezett a szentgotthárdi református templomban

December 20-án zsúfolásig megtelt a szentgotthárdi Református Egyházközség temploma, ahol már hagyományosan az Ismerős Arcok zenekara adott feltöltődést advent utolsó hétvégéjén.

Már az indulás is jól sikerült, a gyülekezet gondnoka és kántora, Dr. Juhász Sándor meglepetésként Nyerges Attiláék akusztikus koncertje előtt a zenekar dalaiból adott elő egy válogatáscsokrot.

A 90 perces előadás karácsony előtt lelkeket melengető, szíveket ápoló hangulata mélyen megérintett mindenkit. A helyszín adottságaihoz, atmoszférájához igazodó hangvarázsa ritkán hallható dalokból állt össze, tökéletes hangzásban a templom falai közt.

A műsor felénél Sisakné Páll Klára, a Szentgotthárdi Református Egyházközség lelkésze Lukács evangéliumából adott útravalót, majd újra az "Arcok" percei következtek, akik alkalomhoz illően a „Kedves álmot" című népdalfeldolgozást is eljátszották, amit a lemezen Tóth Lilla énekel, de Nyerges Attila előadásában is fenomenális. Igazi karácsonyváró, lélekemelő szombat estében részesültek a templomba bejutott szerencsések. 


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás