Cirkusz volt a Gyógyban - A Cirque du Soleil meglepetésműsora az EGYMI-ben

Képgaléria megtekintése2015.02.11. - 14:15 | Harkainé Füzes Rita

Cirkusz volt a Gyógyban - A Cirque du Soleil meglepetésműsora az EGYMI-ben

Február 10-én, kedd délelőtt a világhírű Cirque du Soleil néhány tagja látogatott el a Dr. Nagy László EGYMI-be, ahol a gyermekek a Quidam című új műsorukba nyerhettek bepillantást.

Az utazó cirkusz ezzel a műsorral február 13-15 között szerepel  Budapesten. A cirkusz tagjai szinte minden kontinenst képviselnek, találhattunk köztük angol, amerikai, brazil, orosz, kínai és természetesen magyar származású artistákat is. A magyarokat a méltán világhírű Bánhegyi Adrienn és Kata képviselte. Ezt a meglepetésműsort a gyermekek nekik köszönhették, hiszen Adri és Kata édesanyja az intézmény dolgozója, itt logopédus.

A bemutató során Billy gitárkíséretére Steven zsonglőrködött, illetve Danila, Carol, Nastia és Guy légtornászok különböző akrobata elemeket mutattak be. Nagy sikert aratott William diabolos műsorszáma. Adrienn és Kata kötélugró bemutatója tovább fokozta a jó hangulatot, melyet a gyermekek tapsa kísért. A diákok a fergeteges bemutatót hatalmas tapssal és az általuk készített kis ajándékokkal jutalmazták.

A műsor után még arra is lehetőség nyílott, hogy kérdéseket tegyenek fel, s természetesen arra voltak a leginkább kíváncsiak, hogy hány év gyakorlás kellet ahhoz, hogy ide eljussanak.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás