10 éves a Magna Cum Laude - jubileumi koncert a PECSÁ-ban (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2009.06.08. - 01:25 | Fotók: Balogh Zsolt

10 éves a Magna Cum Laude - jubileumi koncert a PECSÁ-ban (fotóriport)

A Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán egy frenetikus bulival ünnepelte június 5-én 10 éves fennállásást a Magna Cum Laude. Az est sztárvendégei Lukács Laci a Tankcsapdából és Márió voltak.

A méltán közönségkedvenc Magna Cum Laude idén ünnepelte első igazi jubileumát. A zenekar 10 éve, 1999 szeptemberében alakult, gyulai zeneszerető barátokból. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A csapat az elmúlt évtized legnagyobb magyar könnyűzenei felfedezéseként, üstökösként robbant be a köztudatba, és azóta is töretlenül halmozza sikereit és díjait.

Májusban megjelent legújabb albumuk a zenekar 10 éves fennállása előtt tiszteleg, már sejtelmes címében is: KilencszázKilencvenKilenc.


Június 5-én a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán megrendezett jubileumi és lemezbemutató koncerten voltak először hallhatóak a várva várt új album dalai (az egyik sikergyanús a Pálinkadal), de természetesen nem múlt el az este a Lemegy a nap, Minden állomás, a Vidéki sanzon, a Színezd újra és az első évtized összes többi bomba slágere nélkül!!!

A kétórás, szédületes koncert vendége Márió és a Tankcsapda frontembere, Lukács László volt, aki Misivel, Tibivel, Misával és Imivel közösen csapott a húrokba néhány szám erejéig. Teátrális látványvilág, vonósok, fúvósok és óriási hangulat gondoskodott arról, hogy az este valóban különleges maradjon!

A Magna Cum Laudéról megjelent írásaink:

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Tündi 2009.06.08. - 11:14
Magna Forever! Giga koncert volt, imádunk benneteket!
magnaCLUBlaude 2009.06.08. - 13:48
Videók a magnaclublaude.hu -n