Az első Honeybeast koncert Szombathelyen! (febr. 20.)

2015.02.18. - 10:15 | vaskarika.hu

Az első Honeybeast koncert Szombathelyen! (febr. 20.)

Helyszín: Szombathely, MMIK aula

Dátum: 2015.02.20.

Fantasztikus koncertélményben lehet része azoknak, akik február 20-án pénteken este ellátogatnak az MMIK aulájába – itt lép színpadra ugyanis városunkban először az egyre népszerűbb Honeybeast zenekar.

Érzelmes extremitás, kiszakadó lélek és józan racionalitás, akár egy szál gitáron (vagy ukulelén) is előadható dalok és végsőkig kidolgozott hangszerelés, tábortűz-romantika és nadrágszár-lobogtató basszus, vonósnégyes és kifacsart elektronika, finom irónia, metsző szarkazmus és mély emberi drámák a szövegekben - ez a Honeybeast.

A zene iránti elkötelezett rajongás, és a nem csak táncos lábakat megmozgató koncertélmény nyújtásának vágya hozta létre a hattagú szegedi zenekart . 
A Honeybeast első, Parazita c. lemeze 2009-ben jelent meg. Az album egyedülálló, hiszen nem dupla album, mégis két CD-t tartalmaz, melyeken a tizenkét szám magyarul és angolul is meghallgatható.

2011 elején jött a Portugál, amely hónapokig táborozott a Petőfi Rádió 30-as listáján. A dal sikere sok új rajongót hozott, és egyértelmű irányt szabott az első lemez kavalkádja után. Az új dalok döntő többsége magyar nyelvű volt, és még inkább előtérbe került az elektronika valamint az akusztikus hangszerek használata. 
2012-ben a zenekar nem csak zeneileg született újjá, Tarján Zsófi került az énekesi posztra. Ez a váltás és az új dalok meghozták a rég várt sikert. Az igazi áttörést pedig a Dal című verseny és a „Te vagy a legnagyobb hős" című szerzemény jelentette. Majd jött az „Egyedül" és most már mindenki tudja mi is az a Honeybeast!

A koncert vendége a szentgotthárdi illetőségű ROOM 5 lesz. Kapunyitás este 8 órakor.


A zenekar tagjai:

· Tarján Zsófia - ének
· Bencsik-Kovács Zoltán - gitár, vokál
· Tatár Árpád - gitár
· Kovács Tamás - dob
· Lázár Tibor - basszusgitár
· Kővágó Zsolt - szintetizátorok, vokál

Jegyár: 1800 Ft (elővételben és a helyszínen)
Jegyelővétel: MMIK (Szombathely, Ady tér 5.), tel.: 20/5029351, e-mail: jegyiroda@agora-savaria.hu


Új hozzászólás