Magyar bajnok a Savaria TSE junior latin mix B liga kategóriában

Képgaléria megtekintése2015.02.24. - 19:00 | vaskarika.hu

Magyar bajnok a Savaria TSE junior latin mix B liga kategóriában

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Szigetszentmiklóson a Táncsport Magyar Bajnokságok 3. versenynapját, ahol a SAVARIA TÁNCSPORT EGYESÜLET „C” csapatának fiatal táncosai versenyeztek junior latin mix B liga kategóriában. A juniorok formációs döntője szép számú közönség, hatalmas szombathelyi szurkolótábor és nemzetközi zsűri előtt zajlott.

A táncosok a tavalyi szombathelyi bajnokságon még társasági táncok kategóriában indultak, de idén egy új zenére készített, új latin koreográfiával már a juniorok között mérettettek meg a mezőny legfiatalabb táncosaiként.

A RIÓ című koreográfiájukkal sikerült megszerezniük a MAGYAR BAJNOKI CÍMET, így már 3-szoros magyar bajnokok a szombathelyi táncosok.

Felkészítő tréner: Horváthné Berta Ágota,
A csapat tagjai: Drescher Adél, Hodi Jessica, Kovács Viktória, Kraus Fanni, Meggyesi Bianka, Pék Dorina, Tánczos Gréta, Tóth Eszter, Ámon Márk, Csejtei Csaba, Csejtei Gergő, Kovács Gergő, Molnár Dominik, Spiegel Marcell, Szvoboda Gergő , Tóth Dominik

Az idén fennállásának 45. évfordulóját ünneplő SAVARIA TSE táncosainak sikersorozata méltó kezdete a 2015-ös évnek!

Kapcsolódó írásunk:

Magyar bajnok a Savaria TSE Felnőtt latin mix B liga kategóriában

Képgaléria megtekintése2015.02.12. - 18:50 | vaskarika.hu

Magyar bajnok a Savaria TSE Felnőtt latin mix B liga kategóriában

A Magyar Táncsport Szakszövetség 2015. február 8-án rendezte meg a TáncSport Magyar Bajnokságok és a Hungarian Dance Open második versenynapját Szigetszentmiklóson. A második napon a WDSF Open versenyen hat, a magyar bajnoki küzdelmekben nyolc kategóriában avattak bajnokot.

 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás