P. Mobil, Ozone Mama, Sziámi - Zenei csemegék a hétvégére

2015.03.27. - 13:30 | vaskarika.hu

P. Mobil, Ozone Mama, Sziámi - Zenei csemegék a hétvégére

Helyszín: Szombathely, Körmend

Dátum: 2015.03.27 - 29.

A klasszikus rock- és underground bandáktól a fiatal alternatív zenekarokig terjed a hétvégi "fülbevaló". Nem bő, de választék!

Március 27., péntek

20:00 Pistons Pubban  

Ozone Mama koncert

Újra úton és ismét Szombathelyen az ország egyik legenergikusabb rockbandája! Dinamikus, könnyen befogadható rockzenéjük modern felfogásban adja vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Debütáló lemezükkel 2012-ben Fonogram-díjat nyertek, második anyaguk, a Freedom EP 'Go' című dalát a rádiók is játsszák. A 2013-as Hard Rock Rising nyertesei idén a hazai és a külföldi klubok közönségét is felpörgetik. A tavaszi bulikon már a nyáron megjelenő nagylemezükről is bemutatnak egy-egy új dalt.

Kapunyitás: 20:00

Koncertkezdés: 21:00

Belépő: 800.- Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1374282102893193/ 

20:00 Klub Trummerikum, Körmend

Müller Péter Számi AndFriends

A 80-90-es évek legmeghatározóbb alternatív együttese a Sziámi újra színpadon a vasi kisvárosban! A közel 40 esztendős múltra visszatekintő csapatban olyan közismert zenészekkel érkezik Müller Péter, mint Kirschner Péter (Európa Kiadó, Takács Eszter Band), Szeifert Bálint (Takács Eszter Band), Angler Ákos (Sziámi, Anima S.S.).
A zenekar azokat a jól ismert dalokat szólaltatja meg 2 órában, amit a mostani apukák, anyukák még kívülről fújnak. A zuhanórepülés, 100 bolha, kicsi kicsiszolt kő, Szavazz rám mellet csak régi dalok és két vadonatúj sláger szórakoztatja a nagyérdeműt március 27-én pénteken este 20 órától a Klub Trummerikumban, Körmenden!
Belépőket a helyszínen asztalfoglalással lehet kapni 1.200.- Forintért.

20:00 Végállomás Klub

Március 27-én, pénteken hosszabb szünet és néhány tagcsere után ismét színpadra lép a szombathelyi A.V.D., amely a klasszikus metal zenét kis elektronikával is megfűszerezi. Az est vendége a legendás rock himnuszok prezentálója, a Mokka Tribute.

Kapunyitás este 8-kor, a belépő 500.- Ft.


22:00 AGORA Savaria-Filmszínház

Marley 70 - Emlékest a Soulution zenekarral

A szombathelyi Soulution zenekar szervezésében március 27-én a Savaria Mozi aulája egy meghitt, átszellemült, és egyben önfeledt koncertelőadással nyitja meg kapuit azon emberek számára, akik kedvelik, szeretik, vagy egyenesen imádják az elmúlt évszázad egyik legigazabb prófétájának zenéjét, szellemiségét, és összefogásra buzdító hitvallását, vagyis: BOB MARLEY-t.

Robert Nesta Marley (Bob) 70. születésnapjának alkalmából fognak tisztelegni a reggae királyának, vendégzenészekkel, barátokkal, ismerősökkel, és a kedves közönséggel aznap este, egy szellemet alkotván.

Szeretet, béke, és összetartás!

Belépőjegy: 1000 HUF

A koncerten Bob Marley nyereményjáték egy értékes tablet-ért!

Március 28., szombat

20:00 Végállomás Klub

P. Mobil koncert

Március 28-án újabb rocklegenda teszi tiszteletét a Végállomásban. Érkezik Schuster Lóri és a P.Mobil, és a régi slágerek mellett bemutatják legújabb, Farkasok völgye című, legújabb nagylemezüket is.

Kapunyitás 8-kor, a belépő 3.000.- Ft.

20:00 Pistons Pub

Karak - Zaporozsec - Újvilág Utca koncert

 

Új hozzászólás