Bumm a fejbe! - Warhead XI: Airsoft játék Tapolcán

Képgaléria megtekintése2015.03.31. - 00:45 | Bexter

Bumm a fejbe! - Warhead XI: Airsoft játék Tapolcán

Akinek hétvégén hiányzott az adrenalin, annak a legjobb hely ehhez a Tapolca melletti régi Dobó Laktanya és a környező erdőterület volt. Itt rendezték meg március 28-29. között a Warhead XI nevű Airsoft játékot, ahol bárki kibérelhetett és vezethetett például egy igazi tankot.

A szél felkapja a port és jól megpörgeti, de van egy hang ami ezt elnyomja. Egy hangos morajlás, valami félelmetes erő dermesztő üvöltése. Beindították a T-72-es tankot. Majd sorra jöttek a többiek. Akik voltak katonák, azoknak a következő nevek ismerősen fognak csengeni. MTLBU, T72, T59, BTR60, BRDM2, SZu76. A több hektáros területen komoly harcok alakultak ki a csapatok között. A játéksorozat népszerűsége egyre nagyobb, ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a résztvevők - több mint 300 fő - fele külföldről érkezett.

"Az airsoft a paintballhoz hasonló, biztonságos, erőszakmentes, stratégai-taktikai játék, melyet törvénytisztelő állampolgárok százezrei űznek világszerte. Nem kívánja a háborút, a fegyveres konfliktusokat dicsőíteni, nem a valóságot szimulálja - csupán egy játék. Az airsoft eszközök olyan országokban is szabadon birtokolhatók, ahol a legszigorúbb szabályozás alá esik a fegyvertartás." 

 

 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás