Speedmarathon: Itt mérik a gyorshajtókat csütörtöktől

2015.04.14. - 22:10 | vaskarika.hu / MTI

Speedmarathon: Itt mérik a gyorshajtókat csütörtöktől

Kiválasztotta a rendőrség az állampolgárok javaslatai közül, hogy melyik helyszíneken lépnek fel a gyorshajtók ellen a csütörtökön kezdődő 24 órás sebesség-ellenőrző akciójuk során.

Kiválasztotta a rendőrség az állampolgárok javaslatai közül, hogy melyik helyszíneken lépnek fel a gyorshajtók ellen a csütörtökön kezdődő 24 órás sebességellenőrző akciójuk során - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

Az ORFK a múlt héten jelentette be, hogy a lakosság segítségét kérik abban, szerintük hol indokolt fellépni a gyorshajtók ellen. Az állampolgárok e-mailben küldhették el javaslataikat, azok közül választották ki azokat a helyszíneket, ahol legfeljebb négy órán keresztül sebességméréseket végeznek.

Az akcióra a javaslatot beküldők közül is meghívnak megyénként 10-10 embert, az ellenőrzések után pedig az eredményeket nyilvánosságra hozzák. A helyszíneket a rendőrség honlapján megyei bontásban lehet megnézni, Budapesten például 24 óra alatt 86 helyen szűrik a gyorshajtókat.

Vas megyében az alábbi helyszíneken mérik a járműveket.

Új hozzászólás

Letölthető anyagok

vas_mrfk_0.pdf - [60,49KB]