Répcelaki Filmklub és Mozi júniusi műsora

2009.06.16. - 07:00 | Boros Ferenc

Répcelaki Filmklub és Mozi júniusi műsora

Helyszín: Répcelak Művelődési Otthon és Könyvtár

Dátum: 2009.06.20 - 26.

A Szent Iván-napi mesekuckóban érkezik a Kis Vuk, majd a csillagok alatt az éjszakát a Made in Hungária zárja. Végül pedig az Alkonyat kerül terítékre a répcelaki filmklub júniusi vetítéssorozatában, Boros Ferenc válogatásában.

Mesekuckó

Június 20. (SZOMBAT) 11:30 (Könyvtár)

· KIS VUK magyar-angol mesefilm, 80 perc KN

Kis Vuk visszatér. Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia és az ő nagyothalló kutyája próbálja megállítani a vadorzókat. A környék azonban nemcsak puskaropogástól hangos, egy vándorcirkusz is a közeli réten ver sátrat. Amikor Kis Vuk, a bátor növendékróka körülszaglászik a lakókocsik körül, az egyik plakáton a saját, rég nem látott apját ismeri fel. Vuk nem gondolkodik sokat, belevág élete legnagyobb kalandjába.

Szent Iván-éji szabadtéri filmvetítés

Június 20. (SZOMBAT) 22:00 (Műv.Ház előtti tér - Rossz idő esetén a Műv.Házban)

· MADE IN HUNGARIA magyar zenésfilm, 100 perc, 2009 12

Az utóbbi évek legjobb és legvidámabb magyar filmje! Nagysikerű zenés vígjáték Fenyő Miklós életéről a Hungária együttes legnagyobb slágereivel. Kihagyhatatlan alkotás!

A csatos üveg, a bambi, a vattacukor, a rágó, a hajzselé, a 'hajrá Honvéd' és a nagy testvér időszakában járunk. A hatvanas évek derekán egy kamaszfiú - Miki - hazatér Amerikából, hogy elterjessze a Rock'n'Roll vírusát Budapesten. Régi barátai azonban nem fogadják vissza, mert a bandavezér immár Röné, a Csókkirály. Mikinek nem marad más választása, mint benevezni a Ki Mit Tud-ra, hogy mindent elsöprő zenéjével visszahódítsa elvesztett szerelmét és barátait. Fenyő Miki és a Hungária olyan könnyen dúdolható, és táncra perdítő dalok sokaságát írták, melyek a mai napig sok házibuli, vagy buli elengedhetetlen kellékei. Tehát az igazi retro hangulat garantált.

Június 26. (PÉNTEK) 18:00 (Műv.Ház)

· ALKONYAT amerikai romantikus thriller, 120 12

Stephenie Meyer sikeres regényének filmváltozata. A történet főszereplője egy különc lány, Bella, aki másik városba költözése után megismerkedik a titokzatos és jóképű Edwarddal. Szenvedélyes és szokatlan kapcsolat bontakozik ki közöttük, ám a fiúról hamarosan kiderül, hogy vámpír, aki azonban csak állati vért fogyaszt. Ahogy a páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Edward egyre nehezebben tudja féken tartani a lány illatának hatására feltörő ösztöneit. Ráadásul régi ellenségei is felbukkannak a városban. Romantikus vámpírfilm.

MINDEN VETÍTÉS INGYENES!
KN -
Korhatár nélkül megtekinthető
12 - 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

eszti 2009.06.22. - 09:47
nagyon jó volt a Made in Hungária itt Répcelakon! köszönjük!