Csak semmi melodráma! - Anna and The Barbies mosolyfolyam a Végállomásban (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2015.04.26. - 13:30 | vaskarika.hu - Fotók: Pipli Bence

Csak semmi melodráma! - Anna and The Barbies mosolyfolyam a Végállomásban (fotóriport)

Aki ismeri a csapatot, tudhatja, hogy milyen látvány fogadhatja a közönséget Anna személyében, legyen az angyalszárny, gázálarc, tölcsér alakú köpönyeg, óriás szögek, hatalmas csizmák, napszemövegek és sminkkreációk elszabadult világa. Április 25-én, szombaton az Anna and The Barbies látogatott ismét a Végállomásba, vendég az ír folkpunk stílus egyik új reménysége, a The Scarlet volt.

Pásztor Annáék csapata üde színfolt a hazai popszíntéren, ami nemcsak Anna folyamatosan megújuló, felejthetetlen - Linda Blairt és Marilyn Mansont megszégyenítő - sminkjének köszönhető. Ezúttal szolidabb öltözet, de annál örültebb pezsgés és túlcsorduló energia töltötte be a Végállomás légterét, olyannyira, hogy a közelben élők áramellátásával egy ideig biztos nem lesz gond... Az alternatív rockot és hip-hopot vegyítő, már-már klasszikusnak számító himnuszok (Néha, Ünnepélyesen fogadom, Négykézláb, Márti dala) szinte felajzották a közönséget. Anna játékos gyermeki bájjal átitatott öntudatos nő, szexi domina és veszettül pózoló díva egy testben, aki közvetlenségből és a közönséggel való kommunikációból most is jelesre vizsgázott.

Volt alkalmunk figyelni az arcokat a színpadról: sikítás, "eszméletvesztés", imádat - minden kifejezésre jutott, ami a zenekart és az énekesnőt volt hívatott isteníteni. Anna ismét körbevitette, megutaztatta magát a közönség közt, ahogy teszi azt szinte minden alkalommal. A show woman és csapata ismételten látványos és extravagáns elemekkel tarkított produkciót tett a szombathelyi közönség elé. 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás