Fülostrom: Savaria Bass a Pistonsban Chris.SU-val

2017.03.06. - 22:00 | vaskarika.hu

Fülostrom: Savaria Bass a Pistonsban Chris.SU-val

Helyszín: Szombathely, Pistons Pub

Dátum: 2017.03.11.

Március 11-én a Pistons Pubba látogat a hazai drum'n'bass egyik legkiemelkedőbb alakja, Chris.SU. Az este folyamán vasi lemezlovasok is fellépnek többek között Methodbreakz, skillZor, Badtag, Phazer és a Raise Spirit.

HIRDETÉS

A nemzetközileg is elismert zenész többször besöpörte már a drumandbass.hu közönségszavazásán az év legjobb magyar drum'n'basss DJ-jének és producerének járó díjat, továbbá az angol d&b awards-on is jelölték a legjobb tech/neurofunk DJ kategóriában is. Számos európai ország mellett Ausztráliában, és az Egyesült Államokban is szórakoztathatta már az ott megjelent nagyérdeműt.

Chris.SU mellett az este folyamán vasi lemezlovasok is fellépnek, többek közt Methodbreakz, aki a stílus szombathelyi elterjedésének egyik élharcosa volt, skillZor, Badtag, Phazer, és a 2012-ben alakult, az MR2 Petőfi Rádió "DJ kerestetik" című versenyének döntőjéig menetelő Raise Spirit formáció.

Az esemény este 10 órától veszi kezdetét, és a lemezek reggel 5-ig pörögnek majd a Pistons Pubba. A belépés díja 900 forint.


Új hozzászólás