Leander Kills, Zaporozsec, Blahalouisiana, A Kutya Vacsorája - Hosszú hétvége a Végállomásban (ápr. 14-16.)

2017.04.11. - 00:30 | vaskarika.hu

Leander Kills, Zaporozsec, Blahalouisiana, A Kutya Vacsorája - Hosszú hétvége a Végállomásban (ápr. 14-16.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2017.04.14 - 16.

Április 14-én pénteken a Leander Kills tavaszi turnéjának keretében érkezik a Végállomásba. Szombaton két remek alterock banda, Vas megye egyik büszkesége, a Zaporozsec, valamint a Blahalouisiana lép a városszéli színpadon. A hangulat izzításáról a Patikadomb gondoskodik. Április 16-án, vasárnap A Kutya Vacsorája, Varga Liviusnak és válogatott zenésztársainak szerelemgyereke, azaz egy igazi exkluzív zenei labor érkezik a Végbe.

Április 14. (péntek)

A Leander Kills tavaszi turnéjának keretében érkezik a Végállomásba. Vendégeik két szintén remek, friss formáció, az AWS és az USEME.

Belépő: 2.000.- Ft elővételben és a helyszínen egyaránt

Kapunyitás: 20.00

Leander Kills:


AWS: 

Április 15. (szombat)

Két remek alterock banda, Vas megye egyik büszkesége, a Zaporozsec, valamint a Blahalouisiana lép a Végállomás színpadára. A hangulat izzításáról a Patikadomb gondoskodik.

Belépő: elővételben 1.200.- Ft, a helyszínen 1.500.- Ft

Kapunyitás: 19.00

Zaporozsec: 

 

Blahalouisiana: 

Kapcsolódó írásunk:

Szombathelyen koncertezik a Zaporozsec (ápr. 15.)

2017.04.07. - 13:15 | vaskarika.hu

Szombathelyen koncertezik a Zaporozsec (ápr. 15.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2017.04.15.

A tavalyi év elején még a Hooligans vendégeként járták a klubokat, aztán a NagySzínPad tehetségmutató versenynek is köszönhetően nyáron minden jelentős fesztiválon színpadra állhattak. Első országos turnéjuk a Nemzeti Kulturális Alap és a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg. Április 15-én a Végállomás Klub színpadán lépnek fel.

Április 16. (vasárnap)

A Kutya Vacsorája, Varga Liviusnak és válogatott zenésztársainak szerelemgyereke, azaz egy igazi exkluzív zenei labor érkezik a Végállomásba. A hangvételt és irányvonalat a zenekarvezető nagymamájának szellemi útmutatása határozza meg: "a zenélés kisunokám, nem más, mint a kutya vacsorája". Be kell látnunk, ez az étel ugyanakkor igen gazdag. Lesz itt minden, finom dzsesszektől és sanzonoktól mélabús bluesokig, elektronikus alapoktól szárnyaló grooveokig. Humor, ironikus és elgondolkodtató szövegek, kabaréhangulat, századelő és századvég: A Kutya Vacsorája igazi összművészet, változatos felfogású zenészek változatos produkciója.

Vendég: a Zephyr

Belépő: 1.800.- Ft

Kapunyitás: 20.00

A Kutya Vacsorája:

 


Új hozzászólás