Újabb tehetséget támogat az Alterába Fesztivál

2018.02.23. - 13:00 | vaskarika.hu - Fotók: Polcsik Máté

Újabb tehetséget támogat az Alterába Fesztivál

A támogatásai miatt is egyedülálló háromszoros Fair Play díjas Alterába Fesztivál, ismét egy tehetség mecénása lett.

A Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ Fogyatékosok Nappali Intézménye, a Rumi fogyatékkal élő gyermekek mellett, számos helyi és megyei rendezvényt támogat a vasi fesztivál.

Dancsecs Bojána világbajnok, Európa bajnok, világkupa győztes magyar bajnok kick-box-os is a támogatottak közt volt, barátságból ő lesz az, aki a fesztiválon a zenekarokat szolgálja ki a VIP szektorban, mint önkéntes.

A mostani fiatal tehetség, akit a szervezők felkaroltak, Zsigovits Norbert (18), aki
-magyar felnőtt válogatott, 2016 MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) Év Motorsportolója
-3x német cross-county bajnok
-4x magyar bajnok.

Norbi 6 éves kora óta versenyszerűen motorozik, eleinte motokrosszozott, majd 2015-ben áttért az endurózásra. Azóta minden évben indul a világbajnokságon 1-1 futamon. Legközelebb március 2-án indul a spanyolországi Bilbaóban Európa Bajnoki futamon.​


​A fesztivál szervezői fontosnak tarják a fiatal tehetségek támogatását is, hamarosan egy pályázattal is jelentkeznek, ahol ifjú tehetségeket keresnek a képzőművészet, zene, ​sport, tudomány területén.

​"Itt nem a támogatás nagyságrendje számít, hanem, a figyelem felhívása, ezáltal olyan mecénások figyelemfelkeltése, akik szívesen segítik a feltörekvő és tehetséges fiatalokat." - hangsúlyozta Hegedüs László fesztiváligazgató.​

Az Alterába Fesztivál idén július 10-14-én várja vendégeit Körmenden a Rába Szabadidőcentrumban, ahol az 5 nap folyamán többek közt fellép a Kowalsky meg a Vega, Vad Fruttik, 30Y, Brains, Anna and the Barbies, F.O.System, Péterfy Bori és a Love Band, Hiperkarma, Belga, Supernem, PUF és sokan mások! Norbival itt személyesen is találkozhatnak!

Részletek és információk: www.alterabafesztival.hu

Új hozzászólás