Németh Luca lett a Vadászbál Szépe

Képgaléria megtekintése2020.02.09. - 19:00 | Sulics Boglárka, Sulicsné Sági Henrietta

Németh Luca lett a Vadászbál Szépe

Immár tizenötödik alkalommal került megrendezésre Bükfürdőn a Fürdő étteremben a báli szezon egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye, a Vas Megyei Vadászbál. A bálon felléptek a Savaria TSE táncosai, sztárvendége pedig Kökény Attila volt. Éjfél után választották meg a Vadászbál Szépét, aki idén Németh Luca lett. A báli zenét a Percsák zenekar szolgáltatta.

Régen csak úgy kezdődhetett el, s úgy zárulhatott egy vadászat, ha a vadászkürtöt megfújták. Ezt a tradíciót követve a Vas Megyei Vadászkürt Egyesület a bejárat előtt fúvószenével fogadta az ünnepélyes összejövetelre érkező elegáns vendégeket, majd miután a népes asztaltársaságok elfoglalták helyeiket, a kürtösök a vadászindulóval nyitották meg a bált.

A közel félezer vendéget és a népes számú prominenst Gagyi István, a Vas Megyei Vadászkamara és a Vasi Vadgazdálkodók Védegylete elnöke köszöntötte és számolt be az eltelt egy éves időszakról. Majd Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke és Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke nyitotta meg a bált. Az elhunyt vadásztársakról sem feledkeztek el, egy perces néma csenddel emlékeztek meg róluk.


A köszöntők után a báli programok sorát a Savaria TSE táncosai nyitották vérpezsdítő dallamokkal és mozdulatokkal. Aktuálisan legsikeresebb koreográfiáikkal kápráztatták a vadászok és partnereik szemét. A bál sztárvendége, Kökény Attila egy bő félórás műsorral célozta meg a mulatság résztvevőit.


Éjfél után választották meg hagyományosan a Vadászbál Szépét. Bodorics Anett az első, Czenki Molnár Eszter a második udvarhölgye lett Németh Lucának, aki az idei bál szépe lett. Az attribútumokkal ékített három gráciát körbe vezették a termeken, amerre léptek, lelkes taps kísérte útjukat.


A Vadászbál Szépe választás után következett a tombola sorsolás, melynek fődíja egy vadászat Kanadában Pipics Endre Vas megyéből elszármazott volt hivatalos vadász jóvoltából. A különdíj pedig egy Saanti 28-as kaliberű sörétes puska volt.

Az est folyamán a talpalávalót a Percsák zenekar szolgáltatta. A kitűnő zenekar fülbemászó dallamokkal csábította a táncos lábú vadászokat és párjaikat a "báli tisztásra", a táncparkettre.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás