Aukcióval segíti az AGORA a kórház Covid-betegeket ápoló osztályait

2020.12.07. - 07:30 | vaskarika.hu - Nyitókép: Tobischkataműhely Facebook

Aukcióval segíti az AGORA a kórház Covid-betegeket ápoló osztályait

Advent első vasárnapján indította útjára az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ online aukcióját AGORAdomány – Mert adni jó! címmel a Facebook-oldalán, ahol helyi vállalkozások, kézművesek és őstermelők által felajánlott termékekre lehet licitálni.

A befolyt összegből olyan eszközök beszerzését támogatja az AGORA, amelyek a Markusovszky Kórház COVID-betegeket ápoló osztályai számára jelentenek segítséget. A felajánlott összeg a SZOMBATHELYÉRT KÖZALAPÍTVÁNY számlaszámára érkezik, ők segítik az adomány célba juttatását.

A felhívás nem titkolt célja az is, hogy a felajánlók számára megjelenési lehetőséget biztosítsanak, hiszen ez most erősen korlátozott az elmaradt adventi vásárok és járványügyi szigorítások miatt. Mindezek mellett pedig alternatívát kínálnak a minőségi karácsonyi ajándékok beszerzéséhez az igényes, helyi termékek bemutatásával.

Sikeresen indult a licit, eddig 19-en jelezték, hogy felajánlják terméküket az aukcióra: az ajándékok palettája széles, a csokoládétól, a táskán át, az adventi koszorúig és a karácsonyi tortákig számos termék kerül ki az AGORA Facebook-oldalára a karácsonyig tartó időszakban.

A licit adott nap 20.00 óráig tart, a felajánlott tárgyat, az aukció szabályai szerint, a legmagasabb összeget felajánló kapja, licitálni kommentben lehet.

Az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ továbbra is várja a vállalkozók felajánlásait, olyan termékeket (pl. ajándéktárgyat, karácsonyi díszt, dekorációt vagy gasztro-terméket), amely méltó ajándék lehet a karácsonyfa alatt. Terméket felajánlani a e-mail címen, vagy a 20/359-1530 telefonszámon lehet.

A termékekre licitálni a facebook.com/agora.savaria oldalon  lehet!

Eddig négy felajánlásra érkezett licit:

- Csokoládéval bevont aszalt gyümölcs - Eszter Műhely

- Adventi kerámia asztaldísz - Patona Teréz, Aranypáva-díjas fazekas-mester

- Parafa ékszer szett - Kovácsné Bánhidi Petra

- Szürke horgolt kézműves táska - Kissné Szakály Krisztina, hobbi-horgoló

A következő napokban is minőségi termékek sora kerül a virtuális kalapács alá.

A felajánlók:

Markó Éva sminkmester
Mészáros Cukrászda
Karácsony Ilona népi iparművész
Mayer Rudolf méhész
Geosits Judit
Tobischakataműhely
Isis Galéria
Király Piroska
TéKA faműves
Kondor Noémi, Kócosművészet
Kemény Katalin kézműves
Poócza Hanna kézműves
Balassa Klaudia
4babies
Mészáros Marcsi kézműves ékszerek

Új hozzászólás