AlteRába - A Hősök és a Barbárfivérek robbant a nulladik napon

2012.06.06. - 12:10 | vaskarika.hu

AlteRába - A Hősök és a Barbárfivérek robbant a nulladik napon

A nulladik nap is koncerteket tartogat az idei AlteRába Fesztiválon, a szervezők a fiatalok kedvencét, a Hősök zenekart, valamint a Barbárfivéreket hívták meg Körmendre. A két banda fellépése után Dj. Johnny hajnalig tartó bulija hangolja majd a fesztiválozókat a rendezvény
kezdetére.

A négynapos zenei programra érkezők már szerdán felállíthatják sátraikat a kijelölt területeken, a jó hangulatról a nyitónap előtti estén a Hősök, valamint a  Barbárfivérek gondoskodik. A veszprémi csapat, a Hősök egy Ákos feldolgozással robbant be a köztudatba, az Ikon című dallal pillanatok alatt az MR2 listavezető bandájává vált.

Mindkét formáció tökéletesen illeszkedik az AlteRába filozófiájába, hiszen a fesztivál szervezői továbbra is a fiatalok által kedvelt zenekarok meghívását tartják szem előtt.

A bérlettel rendelkezők számára a nulladik nap teljesen ingyenes lesz, akik pedig csak betekintést szeretnének kapni a fesztivál hangulatába, kedvezményes 1000 forintos jeggyel élvezhetik a szerdai koncerteket.

A körmendi zenei fesztivált július 19. és 22. között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban. A 3. AlteRába részletes információi a www.alterabafesztival.hu oldalon és a facebookon találhatók.


Új hozzászólás