Barbár Hősök a nulladikon - Alterába Fesztivál 2012 (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2012.07.19. - 12:00 | Büki László 'Harlequin'

Barbár Hősök a nulladikon - Alterába Fesztivál 2012 (fotóriport)

A Barbárfivérek és a Hősök koncertje remegtette meg a nulladik napon a Rábaparti Szabadidőcentrumot. A ráhangoló nap valamit felvillantott már a négynapos zenei eszméletvesztés hangulatából, ami a fellépők ismeretében mától fog igazán tetőzni és lesz fesztiválfílinges. Ha nincs még bérleted, jegyed, nem késő - ott a helyed! Ilyen közel nem lesz hozzád ennyi zenekar!

Hasznos információk fesztiválozóknak:

Az idén is lesz fesztivál taxi, amely a +3630/392-84-44-es telefonszámon érhető el, ma 14 órától. A népszerű fuvarozási forma 4 főig nappal 950, éjjel pedig 1150 forintért áll rendelkezésre. 

A sátrazók ajándékokra számíthatnak, ezért érdemes már szerdán elfoglalni a szálláshelyeket. A vonattal érkezők 33 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe.

A kempingben a szállást már szerdán 15 órától el lehet foglalni, az első 100 sátrazó, aki legalább három napra érkezik, ingyen wellness belépőt kap. A többiek sem maradnak meglepetés nélkül, hiszen a szervezők higiénés csomagokat adnak ajándékba.

A fesztivál területét szintén szerda délután 3-tól lehet megtekinteni. Azok, akik nem szeretnének sátrazni, több egyéb
lehetőség közül is választhatnak. Ezekről a rendezvény hivatalos honlapján, az Elszállásolás menüpont alatt lehet tájékozódni.

A GYSEV Zrt. a fesztiválra utazók számára 33 százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú menettérti jegyekre. A kedvezményes tikettel az utazást a rendezvény előtti nap 0 órától lehet megkezdeni, és a programot követő nap 24 óráig kell befejezni. A visszaút során a menetjegy csak a fesztivál belépőjének és karszalagjának felmutatásával együtt lesz
érvényes. Az autóval érkezőknek érdemes megjegyezniük a GPS koordinátákat: É 47,00371 fok ; K 16,60193 fok.

A fesztivál négy napjára szóló bérleteket már csak a helyszínen lehet megvásárolni. A Rába-parton a napijegy 3 ezer forintba kerül majd. A körmendi rendezvényre 12 éves kor alatt ingyenes a belépés, természetesen szülői felügyelet mellett.

Részletes program itt!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás