Magház Kultúrkocsma október végi programjai (okt. 26-31.)

2012.10.23. - 10:00 | vaskarika.hu

Magház Kultúrkocsma október végi programjai (okt. 26-31.)

Helyszín: Szombathely, Magház KultúrKocsma

Dátum: 2012.10.26 - 31.

Október végén a Magház Kultúrkocsma ismét belehúzott, és különleges zenei programokat ígér. Fellép a Lunchbox zenekar, részesei lehetünk egy beszélgetésnek Gerendás Péterrel, aki Moran Magallal ad közös koncertet. A hónap utolsó napján pedig a zenés beszélgetés sorozatban Büki László ezúttal Czutor Zoltánt kérdezi többek között zenéről, Nyersről, Belmondóról.

Október 26. péntek

Beöltözős halloween parti

21.00 LUNCHBOX koncert

A zenekar története 2004-ben kezdődött, négy középiskolás fiú megalapította a Gitárpuncs zenekart. Ez a zenekar 2007 áprilisában feloszlott, két tag maradt meg, Joós Bence (szólógitár, vokál) és Góczán Gábor (ének, ritmusgitár). Hozzájuk két új tag csatlakozott, Varga Tamás és Simon Zsolt. A zenekar 2009-ben megnyerte az Átjáró 2 nevezetű zenekari tehetségkutató elődöntőjét majd a megyei döntőjét is. 2010 óta Holdosi Attila a banda dobosa. Többek közt olyan híres együttesekkel léptek fel, mint Alvin és a mókusok, Hétköznapi Csalódások, 30y.

Jelenlegi tagok: Joós Bence, Góczán Gábor, Simon Zsolt és Holdosi Attila.

Belépő: 300Ft

Október 27. szombat

Gerendás Péter és Moran Magal (ISR) zongorista-,énekesnő közös koncertje.

19:30 Beszélgetés Gerendás Péterrel ( A beszélgetést vezeti Pál T. Gábor)

20:30 Moran Magal és Gerendás Péter közös koncertje


Október 31. szerda

20:00 Czutor Zoltán a Belmondo mostani és a Nyers zenekar korábbi frontembere speciális önálló dalesttel lesz a Magház Kultúrkocsma vendége Jammallal (beatbox) karöltve.

Czutor Zoli napjaink talán legsokoldalúbb zenésze, remek dalszerző, a tavalyi év legjobb szövegírója, érdekvédő zenész és nem utolsósorban remek beszélgetőtárs. Ezt tapasztalhatják meg mindazok, akik október 31 szerdán este 8 órától ellátogatnak a M-AGORA legújabb programjára. A beszélgetőtárs most is szelíd és provokatív kérdéseivel Büki László lesz. Szó lesz a slágerekről, azok születéséről, a Nyersről és a Belmondóról, egy picit a celebségről, s mindarról ami a helyszíni közönséget érdekli. A beszélgetést a kedvenc dalok kísérik, (figyelem, nemcsak sajátok) és itt lesz a legfrissebb zenésztárs Jammal, aki a beatbox elismert hazai zászlóvivője. Tehát, ha szerda: irány a Magház!

Új hozzászólás