Fehérholló és Salsa est - A Magház KultúrKocsma júliusi programjai

2013.07.17. - 01:15 | vaskarika.hu

Fehérholló és Salsa est - A Magház KultúrKocsma júliusi programjai

Helyszín: Magház Kultúrkocsma

Dátum: 2013.07.19 - 20.

A Magházban nem lesz ritka a Fehérholló, hiszen a Lunchbox zenekarral közösen egy fergeteges koncertet adnak kedvenc kultúrkocsmánkban, a táncoslábúakat pedig remek Salsa party várja. Júliusban is: irány a Magház!

Július 19. péntek

20:00 - Fehérholló és Lunchbox koncert

Fehérholló zenekar
2007-nyarán alakult a zenekar. Stílusuk ötvözi a blues rock és alternatív stílusokat. Aki szereti a régi 60-as 70-es évekbeli rockot és magyar alternatív zenét, annak be fog jönni.

Lunchbox zenekar (A Mag kedvenc punkjai)
2008 tavaszán létrejött a szombathelyi Lunchbox zenekar, a korábbi GitárPuncs, és White Shirt zenekarok tagjaiból. A banda jelentős változásokon ment keresztül a későbbi években, stílus és színpadkép szempontjából egyaránt. Több országos és megyei tehetségkutató megnyerése után, a zenekar elkészítette első hivatalos videoklipjét, egy internetes pályázatnak köszönhetően. 2012 májusában megjelent az első nagylemez "Forog a felvétel" címmel. A lemez a mai napig ingyenesen letölthető a zenekar facebook oldaláról!
2012 közepére a banda átalakult: Joós Bence (ének, gitár), Pénzes Attila (gitár, vokál), Holdosi Attila (dob), Simon Zsolt (basszusgitár)
Ezzel a felállással rögzítették a most megjelenő "Még1szer" című kislemezüket, és leforgatták második hivatalos videoklipjüket "Fesztivál" című dalukra!
2013-ban indul a Lunchbox 5 Éves Jubileumi Turnéja! Az állomások nyomon követhetők a zenekar Facebook oldalán!


Július 20. szombat

SALSA PARTY

A múltkori nagy siker után most folytatódik a Salsa Party: salsa, reggaeton, konga muzsikák és rengeteg tánc

A belépés ingyenes!


Új hozzászólás