Szavazz a MEGAVERS 11 egyetlen vasi indulójára, hogy döntős lehessen!

2019.04.08. - 10:20 | BLH - Fotó: Szolnoki Televízió

Szavazz a MEGAVERS 11 egyetlen vasi indulójára, hogy döntős lehessen!

Gubián Ádám egy univerzális csibész, a Premontrei Gimnázium kilencedikese, akinek idén egy hajszálon múlt a közvetlen döntőbe jutása a MEGAVERS országos irodalmi tehetségkutatón. A zsűri "reményágon" még továbbjuttathatja, de hogy biztosra menjen, szavazatokat kell gyűjtenie. Szavazni április 11. 12:00 óráig lehet!

A tavalyi nagy siker után közel 100 versenyző indult az idei MEGAVERSEN. Innen 25 fő jutott be a középdöntőbe, ahol öt csoportban mérették meg magukat a versenyzők, és a középdöntők legjobbjai jutottak tovább egyenes ágon a döntőbe.

Erős az idei mezőny, hiszen a tavalyi döntősök közül alig jutottak tovább. A tavaly az első ötben végzett Gubián Ádám - a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium 9. osztályos tanulója, aki iskoláját képviseli az országos tehetségkutató versenyen - az ötödik középdöntőben szerepelt Ady Endre: Az elsüllyedt utak című versével. A zsűri (Tuczy István költő, Kubik Anna színművész, Zámbori Soma színművész, Kiss József rendező, drámaíró, Tóth Zsuzsanna drámapedagógus, előadóművész) pozitív kritikával illette. Tetszett nekik, hogy 15 évesen ilyen gondolkodóan tud szavalni, és át tudja adni a vers hangulatát. Végül egy másik versenytársa jutott tovább, Kis Nikolett, aki éppen a színművészetire készül. Ha Ádámnak sikerül a döntőbe jutás, ott Hervay Gizella Levél helyett című versét szavalná.



Szavazni négyféleképpen lehet (e-mail, sms, facebook, youtube), mutatjuk a részleteket:

Facebook: www.facebook.com/szolnoktv oldalon a versenyző fotóját lájkolva

SMS: +3620-467-5904-es telefonszámon sms-ben a versenyző nevét kell elküldeni

E-mailen: megavers@szolnoktv.hu a versenyző nevét elküldeni

Youtube: a versenyző kisfilmjét lájkolva (Ehhez iratkozzon fel a Szolnok televízió youtube csatornájára)

Minden szavazati lehetőségen csak egyszer lehet voksolni! 

Szavazni április 11. 12:00 óráig lehet! 

 

Kapcsolódó írásunk:

Vasi megasiker a MEGAVERSEN - Gubián Ádám az élmezőnyben végzett az országos döntőben

2018.04.12. - 20:00 | Büki László 'Harlequin' - Fotók: Vásárhelyi-Tompa Eszter

Vasi megasiker a MEGAVERSEN - Gubián Ádám az élmezőnyben végzett az országos döntőben

A Magyar Költészet Napján rendezték meg Szolnokon a MEGAVERS 10 döntőjét, ahova a zsűri döntése alapján Gubián Ádám, a szombathelyi Nyitra utcai Általános Iskola nyolcadikosa is bejutott. A 11 fős mezőnyben - második legfiatalabbként - az élmezőnyben, az első öt között végzett, számos díjjal és elismeréssel gazdagodva.

Új hozzászólás