Nyúlcipőket felhúzni!! - Zenei csemegék a hétre (Lord, Magna Cum Laude, Sipőcz Band

2010.03.31. - 01:30 | vaskarika.hu

Nyúlcipőket felhúzni!! - Zenei csemegék a hétre (Lord, Magna Cum Laude, Sipőcz Band

Helyszín: Szombathely

Dátum: 2010.04.02 - 04.

Betett a nyúl a hétvégének! A Sportházban a Lord nyitja meg a rock-locsoló csapját, a slagot a Sipőcz Band és a Szupergép tartja kézben. A Magna Cum Laude a moziban übereli a Krasznaja Moszkva pacsuliját igazi gyulai pálinkával, hölgyek várható örömére. Az egyetemi klub sem marad le a hús-vétségről, és elevenbe hasít a minimal - tech-house - nu-jazz vonalú zenei nyúlványával. Nyúlcipőket felhúzni, füleket hegyezni, tömlőt hosszabbítani - mi ott leszünk mindenhol!

Április 2., péntek

20.00 - Malom Söröző

Blues Jam- koncert

A-Klub

Minimal. Techno. Session.

A pénteki nyitányt a stílus szombathelyi aktív ápolói prezentálják. A flyerről lemaradt, de ez az este is - mint mindhárom -, ingyen látogatható természetesen, és a klub is készül húsvéti italakciókkal mindhárom napra. Pénteken éjjel tehát igazi taposómalommal indul a nagy húsvéti zenei körmenet, az őrlést MINIMONK, ANASAZI és METHAX felügyeli.

Részletek...

Április 3., szombat

18.30 - AGORA-Művelődési és Sportház

Lord - lemezbemutató koncert

18.30 Szupergép

20.00 Sipőcz Band

21.30 Lord

Jegyek a helyszínen válthatók 1800 Ft-ért.


A fellépő zenekarokról itt írtunk :

21.00 - AGORA-Savaria Filmszínház

Magna Cum Laude-koncert

Belépő: elővételben 2000 Ft, helyszínen 2500 Ft

Elővétel: Cinema Café (Mártírok tere)


A zenekarról itt írtunk:

Április 3., szombat

A-Klub

Brand Nu Old Fashioned

Az A-club klasszikus hangzást kedvelő vendégeinek eddig sem kellett böjtölnie, azonban a húsvét érkeztével ideje jóllakni is. Április 3-án a régivágású zenéké a főszerep, de ahogy a név is sugallja, a modern stílusok szerelmeseinek sem lesz oka fanyalgásra. Ennek tükrében az avatott fülek a nu-funk, nu-jazz, nu-swing, nu-soul mellett funktól lüktető törtekre, reggae-vel tompított drum and bass-re, jazzel házasított hip-hopra vagy swingel kacérkodó house-ra ugrálhatnak. És akik a lemeztáskájuk mélyére túrnak: Enki, Dj Kicsi, Roben, Vidaotone.

Ráhangolódáshoz ajánlott hallgatmány: http://www.mixcloud.com/enki/jeffy/

Részletek...

Április 4., vasárnap

A-Klub

Easter Line - The Bang End

Locsolóhétfő elő-éjjelére ismét a minimal hangzás kedvelői gyúrhatnak elsősorban, hisz Yshee, Eman és Rolo a house, tech-house és a minimal jegyében izzíttatják zenéikkel a másnap reggelre szódásballonjaikat beizzító skacokat, és a Krasznaja Moszkvától rettegő csajszikat. A szerepek ki vannak osztva ezúttal is, forradalom a tematikában nem várható, tehát a fiúk öntenek, a lányok sikítoznak, bár lehetne az idén fordítva is akár, és akkor a Blöffös duma tényleg megállna, és a nyúl is megmaradna.

Részletek...

Új hozzászólás