Savaria-sokk, azaz savariás bolondballagás

Képgaléria megtekintése2015.04.22. - 19:15 | Nagy Zoltán

Savaria-sokk, azaz savariás bolondballagás

Savaria-sokk, mondhatjuk, ahogy végignéztük a Savaria Szakközépiskola végzőseit a bolondballagásukon. Több éves hagyomány az intézményben, hogy a végzős osztályok a valódi ballagási ceremóniát megelőzően egy vidám, jelmezes felvonulást is szerveznek, ami az iskola berkeit elhagyva a belváros utcáit veszi célba, mosolyt csalva ezzel az itt élők arcára.

A fiatalok nagyon vidámak, felszabadultak voltak, és mindent magukra aggattak, ami csak eszükbe jutott. Így aztán voltak gázálarcban, rabruhában, fiúk lányként és fordítva, cumival, nyalókával, kisbicajjal, rollerrel, motorral és autókkal, permetezővel, mackóval, sisakban, kalapban, és még mikulás ruhában is.

Az udvar már délben megtelt a ballagókkal. Még egy utolsó eligazítás az igazgató úr részéről, és a hatalmas mókás csapat rendőri felvezetéssel és útvonalbiztosítással fél egykor elindult a jól bevált útvonalon. Idén is, ahogy ez minden évben lenni szokott, nagy sikert arattak a végzős osztályok. S hogy milyen volt a hangulat, fotóinkkal megmutatjuk!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás