Ezerarcú pöcsmácsik és töppesztett malachéj is főtt a kondérokban a Körmendi Napok főzőversenyén
2018.08.13. - 03:00
Tizennyolc csapat főzött augusztus 12-én a Batthyány-kastély oldalkertjében, a Körmendi Napok "Sparherd, avagy Így főzünk mi!" névre keresztelt napján. Négy kategóriában adhattak be ételt a csapatok: a zsűri elé egyaránt íncsiklandozó, kondérban vagy vaslapon készült fogások kerültek, olykor ládafiából előkerülő receptről "lerántva a titkot". Az ételek mellett a nap során a zsűri húsz tételből választotta ki a város borát, valamint a főzőversenyt követően a süteményeket is értékelte.
Programkereső
Szavazás
Ön mit szeret legjobban a szombathelyi nyárban?
10% - A Tófürdőt.
42% - A Savaria Karnevált.
7% - A rengeteg fagyizási lehetőséget.
8% - A sok gondozott parkot.
14% - A nyugalmat, amit a város atmoszférája áraszt.
20% - Csak az számít, hogy igazán meleg legyen.
42% - A Savaria Karnevált.
7% - A rengeteg fagyizási lehetőséget.
8% - A sok gondozott parkot.
14% - A nyugalmat, amit a város atmoszférája áraszt.
20% - Csak az számít, hogy igazán meleg legyen.
Összesen 1907 szavazat
Ajánlja ismerősének