Hagyományőrzés és örök ízek a Guszto Téren
Képgaléria megtekintése2019.08.27. - 01:00 | Greffer Krisztián - Fotók: Greffer Krisztián, BLH, Tóth Péter
A karneválon gladiátorok, legiósok, séfek, lovasíjász, politikus, sportolók, valamint nemzetközileg is elismert Michelin csillagos séf hozta el ételkülönlegességeit a Guszto Térre, mely az idei évben debütált.
Pénteken délután a Collegium Gladiatoriumtól Glaber és Carnifex hozták el a gladiátorok ételeit, majd este Lancsi és Somi készítettek gyümölcsös vadragut. Szombaton Kassai Lajos lovasíjász, majd Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke készített autentikus ételkülönlegességet. Vasárnap elsőként a Savaria Legio Egyesülettől Hende Szabolcs, majd Gyurátz Réka és Halász Bence olimpikon-dobóatléták, végül Rácz Jenő Michelin csillagos séf vonzotta az érdeklődőket a térre.
Természetesen nem egyedül alkottak, így a színpadon többek között feltűnt Németh Dániel, Balázsy Péter és sokan mások, akik segédkeztek az ételkülönlegességek elkészítésében, melyből a legkitartóbbak és legkíváncsibbak kóstolóhoz is juthattak.
Programkereső
Szavazás
Ön mit szeret legjobban a szombathelyi nyárban?
42% - A Savaria Karnevált.
7% - A rengeteg fagyizási lehetőséget.
8% - A sok gondozott parkot.
14% - A nyugalmat, amit a város atmoszférája áraszt.
20% - Csak az számít, hogy igazán meleg legyen.
Összesen 1907 szavazat
Új hozzászólás