Hagyományőrzés és örök ízek a Guszto Téren

Képgaléria megtekintése2019.08.27. - 01:00 | Greffer Krisztián - Fotók: Greffer Krisztián, BLH, Tóth Péter

Hagyományőrzés és örök ízek a Guszto Téren

A karneválon gladiátorok, legiósok, séfek, lovasíjász, politikus, sportolók, valamint nemzetközileg is elismert Michelin csillagos séf hozta el ételkülönlegességeit a Guszto Térre, mely az idei évben debütált.

HIRDETÉS

Pénteken délután a Collegium Gladiatoriumtól Glaber és Carnifex hozták el a gladiátorok ételeit, majd este Lancsi és Somi készítettek gyümölcsös vadragut. Szombaton Kassai Lajos lovasíjász, majd Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke készített autentikus ételkülönlegességet. Vasárnap elsőként a Savaria Legio Egyesülettől Hende Szabolcs, majd Gyurátz Réka és Halász Bence olimpikon-dobóatléták, végül Rácz Jenő Michelin csillagos séf vonzotta az érdeklődőket a térre.

Természetesen nem egyedül alkottak, így a színpadon többek között feltűnt Németh Dániel, Balázsy Péter és sokan mások, akik segédkeztek az ételkülönlegességek elkészítésében, melyből a legkitartóbbak és legkíváncsibbak kóstolóhoz is juthattak.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás